نحوه ی سابمیت مقاله isi در ژورنال های داخلی و خارجی - تایپ فوری مقاله در لاتکس - تایپ مقاله به فرمت لاتکس (LATEX) ژورنال
[caption id="attachment_7052" align="aligncenter" width="663"] سابمیت مقالات در ژورنال[/caption]
سابمیت (Submit)
اولین اقدام در گرفتن پذیرش و در انتها چاپ مقاله انتخاب یک مجله مناسب و معرفی مقاله به آن مجله است. وقتی شما مراحل ثبت یک مقاله را در یک مجله طی و در نهایت موفق به ارسال مقاله شدید در حقیقت مقاله را سابمیت کرده اید. سابمیت در لغت به معنای ارائه کردن و معرفی کردن است و هیچ امتیاز علمی برای نویسنده ندارد. یعنی در رزومه خود نمی توانید برای سابمیت مقاله امتیازی بگیرید یا نسبت به آن ادعایی داشته باشید چون هر چیز بی ربطی را میتوان به یک مجله کاملا معتبر سابمیت کرد و مانعی در این زمینه وجود ندارد. در برخی دانشگاهها برای دانشجویی که مقاله خود را سابمیت کرده به دلیل آنکه زیر نظر استادان راهنما و مشاور این کار انجام شده و فرض بر این است که مقاله محتوای علمی دارد برای آن پوئنهای مثبتی در زمان دفاع در نظر میگیرند.
بهطورکلی زمانی که شما یک مقاله را برای چاپ در یک ژورنال، ارسال میکنید در حقیقت شما مقاله خود را سابمیت کردهاید. برای سابمیت مقاله به یک ژورنال، باید به سایت ژورنال مراجعه کرده و از قسمت مربوط به سابمیت اقدام نمایید. البته قبل از اقدام به سابمیت، ابتدا باید قسمت دستورالعمل برای نویسندگان را که معمولاً با عناوینی مانند Instruction For Authors آورده میشود مطالعه کنید. البته متنها به انگلیسی بوده و کار را برای فارسیزبانان که تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارند، دشوار مینماید.
در قسمت دستورالعملها برای سابمیت مقاله در ژورنال، مطالبی وجود دارد از قبیل:
تعداد لغات : زیرا ژورنالها برای چاپ مقاله محدودیتهایی برای تعداد لغات کل مقاله، تعداد لغات چکیده و حتی تعداد لغات کلیدی دارند.
تأکید بر ترجمه دقیق متن به انگلیسی : علاوه بر این، در برخی از ژورنالها گفته میشود که اگر ترجمه ایرادات اساسی داشته باشد باید توسط افراد خبره در ژورنال ترجمهشده و هزینه از محقق اخذ میشود در غیر این صورت سابمیت رد میشود.
توضیحاتی در خصوص شکلها و جداول
توضیحاتی در خصوص نحوه رفرنس دهی و اینکه تمامی رفرنسها باید برگرفته از متن باشد .
و مسائل دیگری که در قوانین سابمیت مقاله، گاهی اوقات از یک ژورنال به ژورنال دیگر متفاوت خواهد بود.
پس از مطالعه این قسمت، شما میتوانید به قسمت سابمیت بروید که با عناوینی چون submission قابلدسترسی در سایت هستند. البته در اکثر سایتها امکان سابمیت و بارگذاری مقاله بهطور مستقیم وجود ندارد. بلکه در قسمت دستورالعمل ایمیلی مخصوص سابمیت کردن قرار دارد که به محقق میگوید که شما میتوانید مقاله خود را به این ایمیل ارسال نمایید.
ارسال یا سابمیت مقاله برای مجلات خارجی به یکی از انواع زیر انجام می شود:
۱- سایت مجله
۲- ایمیل به سردبیر
در این نوع سابمیت شما از ایمیل مجله استفاده کرده و مقاله خود را که دقیقا مطابق با راهنمای ژورنال تهیه شده برای مجله ارسال میکنید. در برخی مجلات بعد از ارسال ایمیل برای مقاله شما کد یا همان سابمیت نامبر در نظر گرفته شده و شما هر دفعه از طریق آن میتوانید با ادیتور مقاله خود مکاتبه کنید. استفاده از هر کدام از این روشها به معنای اعتبار بیشتر یک مجله نیست و بستگی به امکانات مجله دارد.
۳- سیستم آنلاین
گاهی مجله سیستم ارسال مکانیزه ای دارد مثلا ژورنالهای گروه امرالد سیستم پیشرفته ای دارند که در آن ابتدا شما نام کاربری و کلمه عبور دریافت می کنید. سپس وارد صفحه مربوط به خود شده و مراحل را یکی به یکی طی کرده و در نهایت یک کد یا سابمیت نامبر دریافت می کنید که از ان پس برای هر نوع مکاتبه و انجام تغییرات برای مقاله از آن کد استفاده میکنید. همچنین هر عملیاتی که از طرف ژورنال بر روی مقاله شما انجام می شود در این سیستم ثبت می گردد و شما قادرید مقاله خود را ردیابی کنید.
در حال حاضر اکثر مجلات معتبر بوسیله سیستم آنلاین مقاله های مطبوع را دریافت می کنند. موسسه آی اس آی تحت برند ScholarOneخدمات دریافت مقاله از محققین و تحویل آن به دفتر مجله را انجام می دهد. به ازای تحویل هر ۱۰۰ مقاله در سال، ۳۰۰۰ دلار دریافت می کند. ورود به این سایت و ثبت نام در آن، مانند ایجاد یک ایمیل گوگل است. یک نام کاربری و رمز عبور توسط کاربر تعریف می شود. این آدرس سایت است :
http://mc.manuscriptcentral.com
در موسسه ایویر سیستم منحصری دیگری به کار برده می شود:
نیازی به جست و جوی این سایت ها نیست. هر کدام از ژورنال ها در سایتشان مراحل ارسال مقاله را توضیخ داده اند. برای سابمیت مقاله با سیستم آنلاین، پس از ورود به سایت گزینه Submit a New Manuscript را انتخاب کنید. با اجرای ۶ گام مراحل سابمیت مقاله به پایان خواهد رسید.
۱- عنوان مقاله وسپس چکیده را وارد نمایید. مجلات منتشر شده توسط امرالد چکیده را بصورت ساختار یافته و جدا جدا از کاربر می خواهند.
۲- نام مولفین را به ترتیب اسامی ثبت کنید. در این مرحله اگر شما Corresponding Author نباشید، همه اطلاعات به حساب کاربری فرد معرفی شده بعنوان مولف مسئول منتقل خواهد شد و ادامه مراحل برای شما میسر نخواهد بود. پس از ثبت اطلاعات سایر مولفین سیستم بطور اتوماتیک برای هر کدام از آنها حساب کاربری جداگانه ایجاد می کند و از طریق ایمیل ثبت شده ایشان را مطلع می سازد.
۳- در این مرحله چندین گزینه را باید علامت زده شود و تایید شود که مقاله قبلا برای سایر ژورنال ها ارسال نشده است.
۴- سپس باید توضیحات اضافی ضروری در قالب Cover Letter مطرح شود.
۵- در این مرحله فایل ها Upload می شود.لازم است که شکل ها و نمودار ها جدا بوده و در متن مشخص شده باشد. نباید از نویسندگان اطلاعاتی در فایل اصلی که به منظور داوری فرستاده می شود بیان شده باشد. چون داوری بدون نام انجام می شود. نام مولفین و ارتباط سازمانی آنها (Affiliation ) در فایل جداگانه ای بعنوان Title Page می آید.
۶- در مرحله آخر، دو گزینه وجود دارد. یکیpdf و دیگری html است. با انتخاب هر کدام از آنها یک فایل پی دی اف یا اچ تی ام ال از موارد بارگذاری شده ، نشان داده می شود. پس از تایید pdf مقاله گزینه Submit فعال می شود. تا این مرحله فقط اطلاعات در سیستم ذخیره می شوند و به دفتر ژورنال ارسال نمی شوند. پس از انتخاب گزینه Submit مقاله به دفتر مجله ارسال می شود و امکان اعمال تغییر دیگری میسر نخواهد بود. پس از این مرحله با مراجعه به سایت مجله می توانید وضعیت مقاله را پیگیری کنید. مقاله به طور معمول در یکی مراحل زیر قرار خواهد داشت:
۱- Awaiting Editorial Office Check
۲- With Editor
۳- Under Review
۴- Accept ، Reject ، Major Revision and Minor Revision.
در برخی از نشریات با تخصیص یک ایمیل نویسنده را مم به ارسال مقاله آن ایمیل می کند. باید متن نامه ایمیل بسیار محترمانه باشد. دفتر مجله در پاسخ به ایمیل شما کد مقاله شما را نیز می فرستد.
وارد کردن مقاله در فرمت LATEX یک ژورنال
شایان ذکر است که همه مجلات و کنفرانس های علمی مشهور مقالات خود را در قالب نرم افزار LATEX می پذیرند و دریافت می کنند، پس کسی که بخواهد مقاله بین المللی منتشر کند باید با این زبان آشنایی داشته باشد.
یکی دیگر از دغدغه های دانشجویان عزیز در مراحل سابمیت مقاله، به فرمت در آوردن مقاله در فرمت لاتکس ژورنال است. شاید برای شما هم کمی سخت باشد که بعد از مدت ها کار کردن با Microsoft Office Word یکباره شروع به کار کردن با LATEX کنید. توصیه اکید این است که اگر واقعا قصد نوشتن مقاله دارید حتما حتما LATEX و MikTex را یاد بیگرید و وارد دنیای بسیار زیبا و دوست داشتنی LaTex شوید. به هیچ عنوان نرم افزاری مثل Word نمی تواند جایگزین MikTex شود. مثل این است که شما با Paint بخواهید یک عکس را رتوش کنید!! شاید بشود ولی برای آن کار نیست. LATEX هم برای مقاله نویسی و تولید مستندات علمی است. پیشمان نخواهید شد…
نرمافزار LATEX یکی از برترین نرم افزارهای ویراستاری برای محققان و دانشجویان است. در وهله اول LATEX، نرم افزاری بسیار دشوار است که روش کار آن شبیه کدنویسی است و یادآور سختیهای متعدد زبانهای برنامهنویسی و مسائل مربوط به آن برای کاربر است. درواقع نرم افزار LATEX یک زبان برچسب گذاری دقیقا مشابه HTML محسوب می شود اما این نکته قابل ذکر است که HTML برای طراحی صفحات وب و نرم افزار لاتکس برای طراحی صفحات یک کتاب ، مجله یا یک مقاله بکار می رود.
مزایای نرمافزار لاتکس
مزایای نرم افزار LATEX در مقایسه با نرم افزارهای پردازش متن دیگر مانند ورد به شرح ذیل می باشد:
- درنرم افزار LATEXکاربر متن را می نویسد و خود نرم افزار بصورت خودکار تنطیمات متن مطابق با فرمت های استاندارد را انجام میدهد.
- LATEXنرم افزاری رایگان است و کاربر می تواند بدون هیچ نگرانی از بابت نرم افزارهای کرک شده ، از این نرم افزار برای ارسال مقالات خود برای ثبت در ژورنال های معتبر بین المللی استفاده کند.
- کاربر در این نرم افزار تنها از کیبورد استفاده می کند ، و تمام تنظیمات بصورت دستورهای متنی وارد می شود که علاوه بر سرعت بالا و خستگی کمتر ، موجب درک بهتر از متن می شود.
- این نرم افزار امکانات زیادی برای متون ریاضی در اختیار کاربر قرار می دهد.
- این نرم افزار از زبان های مختلف از جمله فارسی نیز پشتیبانی می کند.
- این نرم افزار دارای امکاناتی برای دستیابی به خروجی متن و ارائه دارد . درواقع کاربر می تواند یک فایل پی دی اف را به دوصورت متن و یا ارائه داشته باشد .
البته قابل ذکر است که مزیت بزرگ استفاده از LATEX برای مقاله نویسی این است که کاربر به جای درگیر شدن با مسائل مربوط به صفحه آرایی مستقیماً بر نوشتن متن تمرکز می کند.
پیشنیازهای نصب برای نرمافزار لاتکس
برای نصب و استفاده از این نرم افزار، ابتدا باید یک سری پیش نیاز ها را برروی کامپیوتر نصب کرد ، که عبارتند از : نرم افزارهای
- Adobe Acrobat
- GSview
- Ghostscripct
- MikTex
- WinEdt
البته این نکته قابل ذکر است که نرم افزارهای GSview و Ghostscripct برای مشاهده فایل های با پسوند .ps و نرم افزار MikTex با نصب برنامه ی Yap امکان مشاهده فایل های با پسوند .dvi را به کاربر می دهد.
چگونه با استفاده از نرمافزار لاتکس (LATEX) مقاله بنویسیم؟
کاربر برای نگارش مقاله توسط نرم افزار LATEX ، ابتدا باید به سایت مجله معتبر بین المللی مراجعه کند و فایل الگو ی ارائه شده توسط مجله را دانلود کند. سپس فایل مزبور را توسط نرم افزار Winedt و با پسوند tex باز کند و آن را پر کند .فرمول نویسی و اضافه کردن عکس و… در این نرم افزار از قواعد خاصی پیروی می کند.
نتیجه گیری
پس می توان گفت که Latex یکی از کاربردی ترین نرم افزارهای مقاله نویسی هست .در پست بعدی مراحل نصب نرم افزار لاتکس را به شما آموزش می دهیم.
با روش سابمیت مقاله در ژورنال و نرم افزار LATEX آشنا شدید. اما اگر انجام این مراحل برای شما دشوار است و یا به زبان انگلیسی و یا نرم افزار LATEX تسلط ندارید و نمی توانید به درستی این مراحل را انجام دهید، نگران نباشید زیرا کارشناسان و محققان موسسه سفیر می توانند تمامی مراحل ارسال، سابمیت مقاله و تبدیل فرمت word به LATEX را به درستی و به راحتی برای شما پژوهشگران و دانشجویان عزیز انجام دهند. پس دیگر نگران مقالات علمی خود نباشید زیرا به راحتی از طریق موسسه سفیر می توانید مقالات علمی خود را به فرمت لاتکس در بیاورید و برای پذیرش و چاپ به مجلات معتبر داخلی و خارجی سابمیت نمایید.
انجام سمینار کارشناسی ارشد فوری
مقاله ,سابمیت ,نرم ,یک ,مجله ,افزار ,نرم افزار ,می شود ,سابمیت مقاله ,است که ,در این ,برای سابمیت مقاله ,برای طراحی صفحات ,برای مقاله نویسی
درباره این سایت